Bonum Pankki kehittää ja tehostaa POP Pankkien Visa-korttiliiketoimintaa

POP Pankkien Visa-korttiliiketoiminta on 7.6.2015 alkaen siirtynyt Bonum Pankkiin. Tämä tarkoittaa, että POP Pankkien keskuspankki Bonum Pankki jatkossa vastaa myös POP Pankkien korttiliiketoiminnasta. Bonum Pankki toimii korttien ja luottojen myöntäjänä ja liiketoimintavastuullisena. Bonum Pankki on myös ostanut Nets Oy:ltä Visa-Credit luottokannan liittyen POP Pankkien Visa Credit/Debit ja Visa Credit-kortteihin.

Liiketoiminnan siirto ei aiheuta muutoksia POP Pankkien Visa-korttien toiminnassa eikä asiakkaiden käyttämissä palveluissa. Myös kaikki palvelukanavat ja palvelunumerot pysyvät ennallaan.

Samassa yhteydessä Bonum Pankki tuo POP Pankkien Visa-kortteihin lähimaksuominaisuuden, joka tulee asiakkaiden käyttöön kortin normaalin uusiutumisrytmin mukaisesti. Lähimaksuominaisuuden avulla asiakkaat voivat maksaa pienet, alle 25 euron ostoksensa helposti ilman PIN-koodin näppäilyä. Lähimaksaminen tulee käyttöön kaikissa korttituotteissa, mutta asiakkaalla on mahdollisuus valita myös kortti ilman lähimaksuominaisuutta.

Visa asiakaspalvelu  + 358 (0) 9 6964 6012

Visa -korttien sulkupalvelu  (24 h) +358 20 333